Aespa Amerika'da CAA ile anlaştı

 

HABER: Aespa Amerika'nın en büyük şirketi ile anlaştı

1(+182) Hybe, Bieber'ın olduğu şirketi satın almadı mı? Bu çok karmaşık

2.(+311) Bu kadar büyükler mi..?

3.(+201) Tüm insanlar ''Oh, CAA ile anlaştılar, önemli bir anlaşma olmalı'' diye düşünmeli ve devam etmeli ama elbette hepsi klavye savaşçıları gibi oturuyorlar ve pasif agresif bir şekilde yorum yazıyorlar ''Bu kadar büyükler..?'' ne komedi.

4.(+184) Blackpink hala dünya çapında bir kız grubu

5.(+106) Melon'da birinci olduklarında hemen hemen yeni çıkış yapmışlardı, daha fazla ne söylenebilir ki?ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Bu kadar yükseğe çıkmaları inanılmaz. Geri kalanınız bu ayrıntılarla ilgilenmiyorsunuz ve onların şarkılarını dinlemiyorsunuz, neden nefret etmekle uğraşıyorsunuz?
6.(+53) Neden bu kadar abartıldıklarını merak ediyorum sonra fark ediyorum onlar SM'de

7.(+389) Lütfen hiçbir idol grubuna 'dünya standartlarında' unvanını yapıştırmayın, s.ktirㅋㅋㅋㅋㅋ

8.(+389) Dünya standartlarında mı? Kore'de hala gruplarının adını bile bilmeyen bir sürü insan var.. BTS seviyesinde bile değiller, bu kadar abartıldıklarını görmek can sıkıcı;;

9.(+41) Koreliler, diğerleri başarılı olduğunda dayanamıyorㅎㅎ yorumları görmezden gelin. Bu insanlar bulundukları yere gelmek için çok çalıştılar, diğerlerinin neden böyle bir sorunu olduğunu anlamıyorum..

10.(+45) Bunu yazmak için ne kadar para aldın!!

11.(+246) Birinci sınıf, bir duvar;; Kore'de grup adını bile bilmeyen o kadar çok insan var ki onlar gerçekten birinci sınıf mı diyorsun? Bu kadarı abartı.. yoksa bu medya oyunları ajanslar tarafından mı sipariş edildi?

12.(+15) İnsanlar kıskançlıklarından onları aşağılaması çok komik



You Might Also Like

0 comments