aoa

AOA Gallery, Mina'nın AOA tarafından zorbalığa uğramadığını idda etti!

AOA Gallery, Mina'nın AOA tarafından zorbalığa uğramadığını idda etti!

HABER : "Zorbalık yoktu" AOA Gallery skandaldan bir yıl sonra açıklama yaptı

1. [+2,229, -98] Bir galerinin böyle bir duyuru yapması nasıl bir yetkiye sahip olabilir ki?

2. [+719, -138] Başkasının erkeğini çalarken hiç sorun yaşamamasından nasıl bir sürtüğü yargıladığını hepimiz anlayabiliriz

3. [+417, -70] Yani baştan beri ilgi rspusu muydu?;;;;; Onun gibi birini tanıyordum. Kurban gibi davranırdı ve zorbalığa uğradığını iddia ederdi, bu yüzden sadece beni sırtından bıçaklayıp ortadan kaybolması için ona sempati duymadan ona nazik davranırdım.

4. [+177, -3] Zorbalığa uğradı mı bilmiyorum ama akıl sağlığı sorunları olduğu açık

5. [+169, -5] Kwon Mina yalancı gibi görünüyor. Erkek arkadaşının eski kız arkadaşının babasından olduğunu iddia eden, "lütfen dur" başlığıyla mesajlar attı ama bu mesajlar asla ona değil, erkek arkadaşına yönelikti. Kendini mağdur ederse her zaman haklı çıkacağına inanan türden bir kadın. Hiç olmadığı halde ona yöneltilmiş gibi yeminler etmek ne kadar utanç verici. Onunla ilgisi olmayan bir şey paylaştığını gördükten sonra yalan söylediğini gördükten sonra ona güvenemiyorum.

6. [+118, -8] Jimin ve Seolhyun iyi kaltaklara benzemiyor ama Kwon Mina'nın da akıl sağlığı sorunları var gibi

7. [+103, -1] Son erkek arkadaşı skandalıyla gerçekten çok üzüldü. Artık insanlar onun geçmişine ve gelecekteki faaliyetlerine bakarken şüpheci bir bakış açısına sahip olacaklar. Yaptığı her şey artık ilgi rspusu olarak görülecek.

8. [+101, -3] AOA'in en çok nefret aldığı şey, insanların AOA'in Mina'nın babasının vefatına orada olmasına izin vermediğine inanmasıydı. Mina belirsiz bir şekilde bu konudan bahsetti ve bu da insanları Jimin'in gitmesine izin vermediğine ama Mina'nın aslında orada olduğuna ve hastane odasına girmeyi reddeden kişinin kendisi olduğuna inandırdı.

9. [+120, -25] Neden bu Galeri, erkek arkadaş skandalı yüzünden kamuoyu Mina'ya sırtını dönerken şimdi böyle bir şey söylüyor? Evet, erkek arkadaş skandalı ona olan saygımı yitirmeme neden oldu ama Galeri'nin bunun da ötesinde bir niyeti var gibi görünüyor ve oldukça kötü niyetli. Bu tür duyuruların zamanı değil.

10. [+94, -3] Mina, şirketini ve üyeleri sessiz tutmak için intihar tehdidini bir silah olarak kullandı. Üyeler sessiz kalmaktan başka ne yapabilir, yoksa halk birilerini öldürmek üzere olduklarını düşünecek mi? 

11. [+64, -1] Kwon Mina, bunu sana içtenlikle söylüyorum. Lütfen SNS'ni kapat ve sessizce yaşa. Söylediğin her şey sana bumerang gibi geri döner. Bir erkeği asla başka bir kız arkadaşıyla birlikteyken almamalıydın. Dediğim gibi, bunların hepsi sana geri dönecek.

12. [+68, -6] Bir kişi tüm grubu mahvetti

13. [+46, -0] Son skandalda bu Galeri'nin Jimin'i kınadığını hatırlıyorum. Temelde işe yaramazlar ve halkın duyarlılığı ne olursa olsun onu takip edecekler. Ve DC Galerileri resmi fancafeler veya başka bir şey değiller, cinsel tacizle dolu tüm forumlar için ücretsizler, bu yüzden herhangi bir resmi duyuru yapmak için nasıl bir yetkiye sahip olduklarını düşünüyorlar? ㅋㅋ

You Might Also Like

1 comments