bts

HYBE zayıf fan hizmeti nedeniyle eleştiri altında!

HYBE zayıf fan hizmeti nedeniyle eleştiri altında! 

HABER: "BTS'den tereyağlı kurabiye satın alma fırsatı!" 'hayran yemi işi' eleştiri alıyor, ama neden?

Kaynak : Netizenbuzz

Makale, Hybe'ın hayranlarını hayran ürünleri satın almaya yönlendirdiği, örneğin bir sergi bileti satın alındığında müze dükkânına girişe izin verdiği ve bir ürünün yalnızca piyango sistemine dönüştürülmek üzere sınırlı miktarlarda satılacağını iddia ettiği için nasıl eleştirildiğini anlatıyor. Taraftarlar, sisteme karşı para iadesi talep ederek tüketici güçlerini kullandılar.

1. [+150, -0] Bu ne… personel tüm hayranları bırakacak

2. [+61,-0] Weverse'nin müşteri hizmetleri berbat. Tüketicileri için sıfır düşünceye sahipler. Hatalı bir ürün geldi ve yeni bir gönderi almam yarım yılımı aldı.

3. [+61, -3] Hybe, BTS'den başka bir adlarına sahip değilken böyle davranmaya gerçekten nasıl cesaret ediyor? BTS ile şansları yaver gitti ama hayranlarını korumak için çaba göstermeleri gerekiyor. Şirketin bu kadar ilerlediğini kabul edin, iyi bir şirket olduğunuz için değil, şanslı olduğunuz ve yerinizi tanımaya başladığınız için. BTS olmasaydı, şirketinizin binanızın elektrik faturasını ödeyebilecek kadar para kazanacağını bilmiyor musunuz?

4. [+54, -14] Onlara açgözlü demezdim ama bu çok ileri gittiler!!!! Tek bir şeyi satın almak için çok fazla boşluk ve eklenti var... bu sadece yanlış!!! Milyonlar kazanıyorsunuz!! Çoğunluğu çocuk olan tüketicilerinize bunu nasıl yaparsınız!!!

5. [+20, -3] Bu kadar hızlı büyüyen bir şirket için bu tür sorunların devam edeceğini tahmin ediyorum…

6. [+17, -1] Hybe BTS gibi bir grubu kaldırabilecek kadar büyük değil

7. [+13, -0] Bu makalenin amacı, Hybe'nin BTS popüler diye hayranları hak ettikleri kadar alabileceklerini düşünmemesi gerektiği. Personel, popüler bir grup adı altında çalıştıkları için herkesten üstünmüş gibi davranmayı bırakmalıdır. Güçlerini böyle kötüye kullandıklarını görmek midemi bulandırıyor, tsk tsk. Hayranlar bir ürüne neden önceden uygun bildirim verilmediğini öğrenmek istediklerinde, "tamam, sadece size geri ödeme yapacağız, bu kadar olur, değil mi?" dediler. 

8. [+12, -0] Hayranları soyduğun yeter. Hayranlar, sanatçıların kurabiyeleri değil, hayranlarıdır.

You Might Also Like

0 comments