(G)I-DLE Soyeon 'Produce 101' deneyiminin değerleriyle uyuşmadığını söyledi

 (G)I-DLE Soyeon 'Produce 101' deneyiminin değerleriyle uyuşmadığını söyledi(G)I-DLE Soyeon 'Produce 101' deneyiminin değerleriyle uyuşmadığını söyledi

(G)I-DLE Soyeon 'Produce 101' deneyiminin değerleriyle uyuşmadığını söyledi

HABER: (G)I-DLE Soyeon müzik yapmak istediğini ama 'Produce 101' programında pembe giyip dans etmek zorunda kalınca gerçek yüzüne bir anda çarptığını söyledi.

Kaynak:Netizenbuzz

1. [+131] Ama şov sayesinde rapi ve dansıyla tanındı, değil mi? Bunların hepsini yapmak istemiyorsan, o zaman gösteriye gitmemeliydin. Şovdaki diğer çocuklar ilgilenmiyor muydu müzikle?

2. [+80] Ama şova ne hakkında olduğunu bilerek çıkmak istedin

3. [+65] Ne hakkında olduğunu bilerek başvurmadı mı..? Ve şovdaki zamanın sayesinde insanlar senin yeteneklerini fark etti ve çıkış yapman gerekti. Şimdi dönüp bunu söylemek nankörlük..

4. [+35] Kendi PR'ın için şova çıkmadın mı? Ne yapman gerektiğini bilmeliydin.

5. [+28] O herkesin  '' Uwu uwu çok zor olmuş olamalı senin için~ Söylediğin şey ne kadar havalı,O şok havalı'' gibi şeyler söylemesi istiyor ㅋㅋ

6. [+27] Neden bunu söyleyip 'Produce 101'deki herkesi aptal yerine koyuyor ㅋㅋ Yaptığı müzik neden diğerlerinden daha haklı olduğunu düşünüyor bilmiyorum ama ne elde edeceğini biliyordu. Şovda olmak için başvurduğunda ve olaydan sonra bu şekilde konuşması adil değil.

7. [+20] Tüm şarkıcıların peşinden koşmak istediği bir müzik türü vardır ve umarım o da kendi yolunun peşinden gider!

8. [+17] Hmm.. ama seni buraya getiren de bu..'Produce 101' sayesinde ben de senden haberdar oldum

9. [+20] Bunu şimdi söylemesi saçma.. ve şova çıkma fırsatı bile bulamayan insanlara kaba davranıyor.

10. [+20] Ama bu onun seçimiydi..? Kimse onu buna zorlamadı 😵‍💫

11. [+29] İnsanlar bu konuda ona çok sert davranıyor. Hepiniz paranızı kazanmak için başkalarını memnun etmek zorunda olduğunu ve istihdam sürecinin ne kadar zor olduğu konusunda sızlanıp duruyorsunuz. Eminim seçmelere katılması gereken bir şova gittiğinde de aynı hayal kırıklığını hissetmiştir ama beste yapmak yerine düzinelerce kızla aynı dansı yapmak zorunda kalmıştır.

12. [+13]  Soyeon, yapmak istediğin müziği yap ve büyümeye devam et çünkü bunu destekleyecek beceri ve özgüven sende var 👏👏👏

-







You Might Also Like

0 comments